Skip to content

Tipul bucătăriei:

7203

Eglefin afumat cu linte Puy

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

O rețetă delicioasă și ușoară de a găti eglefin afumat. Aroma sa de afumat și textura fermă se potrivește bine cu lintea, acestea din Franța, au o aromă superioară și se țin împreună când sunt gătite, făcându-le o garnitură ideală. Nu vă lăsați păcăliți de simplitatea acestui fel de mâncare, are multă aromă, făcându-l un preparat de pește gustos și rapid la mijlocul săptămânii.


Ingrediente

  • unt 50 g
  • eglefin afumat 2 fileuri de aproximativ 150 g fiecare, cu pielea
  • usturoi 1 cuișoare, tocat mărunt
  • capere 1 lingura
  • linte Puy 1 pachet de 250 g Merchant Gourmet pungă pentru microunde
  • pătrunjel un buchet mic, tocat grosier
  • lămâie 1, ½ tăiat în 4 felii

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți untul într-o tigaie și gătiți ușor eglefinul cu pielea în jos timp de 3-4 minute. Se rastoarna si se adauga usturoiul si caperele si se mai fierbe inca 2-3 minute.

  • Pasul 2

    Scoateți peștele și păstrați-l la cald. Adăugați lintea puy și pătrunjelul în unt, amestecând pentru a se acoperi și încălzi. Adăugați sucul de lămâie și gătiți încă câteva minute.

  • Pasul 3

    Serviți lintea cu eglefin și felii de lămâie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 490
  • Carbohidrați 28.6g
  • Proteină 43.1g
  • Gras 23.4g
  • Sare 5.01g
  • Fibră 9.5g
#Eglefin #afumat #linte #Puy
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *