Skip to content

Tipul bucătăriei:

Eglefin prăjit cu crustă de chorizo, sparanghel și ardei

Eglefin prăjit cu crustă de chorizo, sparanghel și ardei

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Un file de eglefin picant, vibrant, cu crustă de chorizo, care este servit alături de un amestec de sparanghel prăjit și ardei roșu


Încercați tava de eglefin prăjită, apoi verificați mai multe rețete de eglefin.

Ingrediente

  • gatind chorizo 75g
  • pâine albă învechită 2 felii
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • ulei de masline
  • eglefin, cod sau merluciu fără piele 2 bucăți groase
  • sparanghel 250g, tăiat
  • ardei rosu 1, tăiat în bucăți de mușcătură
  • oțet de sherry 1 lingură
  • pâine crustă a servi
  • salată a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți chorizo, pâine, usturoi și câteva condimente într-un robot de bucătărie și bateți până când formează o pastă (stropiți cu ulei de măsline în amestec dacă nu se unește). Îndepărtați pasta între două bucăți de hârtie de copt și apăsați ușor până când este suficient de mare pentru a acoperi ambele fileuri de pește. Îndepărtați stratul superior de hârtie și tăiați pasta în două.

  • Pasul 2

    Încălziți grătarul la mare. Condimentați eglefinul, puneți-l pe o tavă de copt, apoi folosiți o spatulă pentru a pune pasta de chorizo ​​deasupra. Imprastie sparanghelul si ardeiul rosu in jurul pestelui, stropeste-le cu ulei de masline si pune tava pe raftul din mijloc al cuptorului. Se lasă la grătar timp de 15 minute până când legumele și peștele sunt fierte. Mutați eglefinul pe raftul de sus pentru ultimul minut, dacă trebuie să fie clar. Stropiți oțetul de serez peste tot.

  • Pasul 3

    Serviți cu o salată mare și pâine crocantă pentru a șterge sucurile din tavă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 534
  • Gras 30.5g
  • Saturează 7.2g
  • Carbohidrați 17.8g
  • Zaharuri 6.7g
  • Fibră 5.7g
  • Proteină 44.3g
  • Sare 1.8g
.
#Eglefin #prăjit #crustă #chorizo #sparanghel #și #ardei
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *