Tipul bucătăriei:
Fajitas de somon
- servește 2
- Uşor
Umpleți tortilla încălzită cu o combinație colorată de somon la grătar, boabe de porumb prăjite, ardei roșii blisteri și ceapă de primăvară, toate aromate cu condimente aromate de cajun
Bucurați-vă de aceste fajitas de somon cu salsa de roșii de casă și guacamole, apoi verificați fajitele noastre de pui, fajitas vegetariene și fajou halloumi.
Ingrediente
- porumb 2, sâmburii tăiați
- ceapa verde 4, feliate
- ardei rosu 1, feliat
- ulei de masline 1 lingură
- fajita sau cajun condiment mix 2 linguri
- lămâie verde 1, ½ suc, ½ tăiat în pene
- fileuri de somon 2
- tortilla 4-6, încălzit
- avocado 1, tocat
- sos de chili a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți grătarul la mare. Puneți boabele de boabe dulci, ceapa de primăvară și ardeiul roșu pe o tavă de copt, stropiți cu uleiul, presărați peste jumătate din amestecul de condimente și amestecați bine. Se fierbe la grătar timp de 10 minute până când începe să se înmoaie ușor și ardeii sunt moi. Dă totul la un amestec pe jumătate.
-
Pasul 2
Se amestecă sucul de lămâie cu restul de amestec de condimente și se stropesc peste fileurile de somon. Se lasă la marinat în timp ce legumele se gătesc. După 10 minute, adăugați somonul în tavă, cu pielea în jos, și puneți-l la grătar timp de 5-6 minute sau până când somonul este gătit și fulgi. Se rupe ușor somonul și se servește direct din tavă cu pene de var, tortilla încălzită, avocado și puțin sos de ardei iute.
Informatii nutritionale
- Kcals 787
- Gras 40g
- Saturează 8.9g
- Carbohidrați 57.1g
- Zaharuri 9.7g
- Fibră 12.8g
- Proteină 43.1g
- Sare 2.1g