Skip to content

Tipul bucătăriei:

Fideuà a la marinera

Fideuà a la marinera

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Fideuà este un fel de mâncare valencian asemănător cu paella, dar cu paste, în loc de orez. Ingredientele, în special fructele de mare, pot fi variate, iar peștele chiar înlocuit cu un stoc de pește superior. Aceasta este varianta restaurantului Seu Xerea.


Faceți această rețetă de fideuà, apoi consultați și rețeta noastră de fideuà cu fructe de mare și paella noastră ușoară.

Ingrediente

  • creveți 6, cu capetele
  • Rac de râu 6
  • pește alb unul cu textură fermă și care nu se descuamează, 200 g
  • calamar 100 g, tăiate în rondele
  • ceapă 1 mic, taiat cubulete
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate mărunt
  • paprika ½ linguriță
  • roșie 1, tocat fin
  • spaghete sau mic, 300g
  • depozit de peste 600 ml
  • şofran 12 fire
  • midii 8, în jumătățile lor

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți ușor creveții și racii timp de 2-3 minute, apoi lăsați deoparte. Apoi prăjiți peștele și calamarul la foc mic pentru încă 2-3 minute. Pune deoparte.

  • Pasul 2

    Prăjiți ușor ceapa și usturoiul. apoi se agită boia de ardei și, după 30 de secunde, se adaugă roșia și pastele și se amestecă timp de 2 minute.

  • Pasul 3

    Se toarnă supa de pește și se presară șofran, apoi se fierbe timp de 7-9 minute sau până când pastele sunt fierte. În ultimele două minute, adăugați scoicile în jumătate de cochilie, fructele de mare și peștele.

Informatii nutritionale

  • Kcals 364
  • Gras 3.1g
  • Carbohidrați 61.1g
  • Fibră 3.3g
  • Proteină 26.9g
  • Sare 1,66g
#Fideuà #marinera
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *