Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Fileuri De Macrou Condimentat Cu Naut

Fileuri de macrou condimentate cu eșalotă și năut de lămâie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Consultați rețeta noastră ușoară de cină cu macrou. Această idee de mâncare ușoară are multă aromă de la lămâi, harissa și chimen și are sub 500 de calorii


Ingrediente

  • eşalotă 3
  • lămâi 2
  • macrou 4 fileuri
  • ulei de masline
  • harissa 1/2 linguriță
  • chimen măcinat 1 lingura
  • naut sau tavă 200 g, scursă
  • coriandru un buchet mic, tocat
  • mentă un buchet mic, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Curățați și tăiați mărunt eșalota. Pune-le într-un vas, stoarce-le peste una dintre lămâi. Zărați lămâia rămasă într-un castron, apoi tăiați sâmburele peste tot și tăiați bucățile de lămâie din sâmbure în același castron.

  • Pasul 2

    Ungeți partea de piele a fiecărui file de macrou și așezați-le pe o tavă de copt. Amestecați harissa și chimionul cu puțin ulei și ungeți-o pe partea de carne, condimentați cu puțină sare. Încingeți un grătar la mare și grătar fileurile până când încep să se învețe, aproximativ 2-3 minute.

  • Pasul 3

    Scurgeti ceapa si amestecati cu nautul, coaja si bucatile de lamaie, ierburile aromatice si putin ulei de masline. Serviți 2 fileuri de macrou de persoană cu niște năut.

Informatii nutritionale

  • Kcals 481
  • Gras 31.1g
  • Saturate 5.8g
  • Carbohidrați 13.5g
  • Fibră 4.8g
  • Proteină 34.4g
  • Sare 0,6g
.
#Fileuri #macrou #condimentate #eșalotă #și #năut #lămâie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *