Tipul bucătăriei:
Frigarui de peste la gratar cu salata de naut
- servește 2
- Uşor
Zhoug este un combo plin de coriandru proaspăt, pătrunjel, cuișoare și ardei iute. Aici, este folosit ca o marinadă zingy pentru pește la grătar și servit cu o salată de naut
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Zhoug este adesea numit pesto yemenit, deși asemănarea este într-adevăr doar de culoare. Este o pastă plină de aromă, care funcționează ca o baie, condiment, sos de salată și marinată. 3,99 GBP, disponibil de la Waitrose, Ocado și belazu.com
Ingrediente
- cod, eglefin sau merluciu fără piele 300g, tăiate în bucăți mari
- Belazu zhoug 4 linguri
- lămâie 1, suc
- năut 400g tablă, clătită și scursă
- ceapa rosie 1/2, tocat mărunt
- roșii 2, cubulete
- castraveți 2, cubulete
- pătrunjel o grămadă mică, tocată
Metodă
-
Pasul 1
Aruncați bucățile de pește cu zhoug și plecați în timp ce faceți salata. Se amestecă restul ingredientelor cu un strop de ulei de măsline și se condimentează.
-
Pasul 2
Frigați peștele, apoi grătiți la mare timp de 5-6 minute, până când este gătit. Se servește cu salata.
Informatii nutritionale
- Kcals 456
- Gras 17.4g
- Saturează 2.1g
- Carbohidrați 28.6g
- Zaharuri 9.6g
- Fibră 12.2g
- Proteină 40.1g
- Sare 1.3g
#Frigarui #peste #gratar #salata #naut