Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Frigarui de peste la gratar cu salata de naut

Frigarui de peste la gratar cu salata de naut

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Zhoug este un combo plin de coriandru proaspăt, pătrunjel, cuișoare și ardei iute. Aici, este folosit ca o marinadă zingy pentru pește la grătar și servit cu o salată de naut


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Zhoug este adesea numit pesto yemenit, deși asemănarea este într-adevăr doar de culoare. Este o pastă plină de aromă, care funcționează ca o baie, condiment, sos de salată și marinată. 3,99 GBP, disponibil de la Waitrose, Ocado și belazu.com

Ingrediente

  • cod, eglefin sau merluciu fără piele 300g, tăiate în bucăți mari
  • Belazu zhoug 4 linguri
  • lămâie 1, suc
  • năut 400g tablă, clătită și scursă
  • ceapa rosie 1/2, tocat mărunt
  • roșii 2, cubulete
  • castraveți 2, cubulete
  • pătrunjel o grămadă mică, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Aruncați bucățile de pește cu zhoug și plecați în timp ce faceți salata. Se amestecă restul ingredientelor cu un strop de ulei de măsline și se condimentează.

  • Pasul 2

    Frigați peștele, apoi grătiți la mare timp de 5-6 minute, până când este gătit. Se servește cu salata.

Informatii nutritionale

  • Kcals 456
  • Gras 17.4g
  • Saturează 2.1g
  • Carbohidrați 28.6g
  • Zaharuri 9.6g
  • Fibră 12.2g
  • Proteină 40.1g
  • Sare 1.3g
.
#Frigarui #peste #gratar #salata #naut
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *