Skip to content

Tipul bucătăriei:

Unt miso și fructe de mare

Fructe de mare prăjite cu unt miso, yuzu hollandaise și maia kimchi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Această rețetă se referă la condimente; unt miso, yuzu hollandaise și maia kimchi. Alege


Ingrediente

  • unt nesarat 300 g, la temperatura camerei
  • miso alb 1 lingura
  • kimchi 2 linguri
  • maioneză 2 linguri (folosiți Kewpie dacă îl aveți)
  • galbenusuri de ou 2
  • suc de yuzu 1 lingura
  • lămâi 2 mici, 1/2 suc, restul tăiate felii
  • calamar 250g, păstrați tentaculele
  • creveți mari cruzi cu coajă 12, spate despicat și vene întunecate scoase
  • somon 3 fileuri, tăiate la jumătate pe lungime
  • ulei

Metodă

  • Pasul 1

    Se înmoaie 150 g unt bătându-l cu un tel de mână, apoi se amestecă miso și se transferă în pahare de hârtie ceară sau într-un vas mic și se păstrează la rece, dar nu se lasă să se întărească. Amestecați kimchi-ul și maioneza și dați la rece până aveți nevoie.

  • Pasul 2

    Când sunteți gata de servit, faceți olandeză. Puneți gălbenușurile de ou, yuzu și jumătate de sucul de lămâie într-un pahar de plastic și amestecați-le cu un blender. Se încălzește untul rămas într-o tigaie până când începe să barbote ușor, apoi se toarnă peste gălbenușurile de ouă, amestecând tot timpul, până se emulsionează și se îngroașă.

  • Pasul 3

    Frecați fructele de mare și peștele cu puțin ulei și prăjiți-le sau prăjiți-le așa cum vă place. Serviți cu condimente la alegere și felii de lămâie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 633
  • Carbohidrați 2.7g
  • Proteină 22.6g
  • Gras 59g
  • Sare 1g
  • Saturate 28.9g
  • Fibră 0,3g
.
#Fructe #mare #prăjite #unt #miso #yuzu #hollandaise #și #maia #kimchi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *