Tipul bucătăriei:
Goujons condimentat cu limbă de limbă cu maioneză de lămâie
- serveste 2
- Uşor
Cea mai bună și mai ușoară rețetă de talpă. Maioneză cu lămâie și un praf de cayenne pentru un plus pește. Serviți cu salată pentru a spori beneficiile pentru sănătate
Ingrediente
- pesmet proaspăt 100 g
- piper roșu ½ linguriță
- talpa de lamaie 4 fileuri fără piele, tăiate în fâșii lungi de 1 cm grosime
- făină simplă 50 g
- ouă 2, bătut
- maioneză 3 linguri
- lămâie un strop de suc dupa gust
- frunze de salata a servi
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă pesmetul cu ardeiul cayenne. Se condimenteaza pestele apoi se imbraca cateva bucati pe rand in faina, apoi oul batut si la final pesmetul.
-
Pasul 2
Unge ușor o tavă de copt antiaderentă. Răspândiți goujons pe tavă și grătar timp de 2-3 minute pe fiecare parte, până când sunt crocante, aurii și fierte.
-
Pasul 3
Se amestecă sucul de lămâie în maioneză, se condimentează și se servește cu goujons și câteva frunze de salată.
Informatii nutritionale
- Kcals 595
- Gras 18.9g
- Saturate 3.9g
- Carbohidrați 60,5g
- Proteină 49,6g
#Goujons #condimentat #limbă #limbă #maioneză #lămâie