Skip to content

Tipul bucătăriei:

Goujons condimentat cu limbă de limbă cu maioneză de lămâie

Goujons condimentat cu limbă de limbă cu maioneză de lămâie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Cea mai bună și mai ușoară rețetă de talpă. Maioneză cu lămâie și un praf de cayenne pentru un plus pește. Serviți cu salată pentru a spori beneficiile pentru sănătate


Ingrediente

  • pesmet proaspăt 100 g
  • piper roșu ½ linguriță
  • talpa de lamaie 4 fileuri fără piele, tăiate în fâșii lungi de 1 cm grosime
  • făină simplă 50 g
  • ouă 2, bătut
  • maioneză 3 linguri
  • lămâie un strop de suc dupa gust
  • frunze de salata a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă pesmetul cu ardeiul cayenne. Se condimenteaza pestele apoi se imbraca cateva bucati pe rand in faina, apoi oul batut si la final pesmetul.

  • Pasul 2

    Unge ușor o tavă de copt antiaderentă. Răspândiți goujons pe tavă și grătar timp de 2-3 minute pe fiecare parte, până când sunt crocante, aurii și fierte.

  • Pasul 3

    Se amestecă sucul de lămâie în maioneză, se condimentează și se servește cu goujons și câteva frunze de salată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 595
  • Gras 18.9g
  • Saturate 3.9g
  • Carbohidrați 60,5g
  • Proteină 49,6g
#Goujons #condimentat #limbă #limbă #maioneză #lămâie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *