Skip to content

Tipul bucătăriei:

6927

Halibut, broccoli mov, lămâie conservată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această rețetă de halibut, broccoli mov, lămâie conservată provine de la Café Murano a Angelei Hartnett. Lămâia conservată adaugă o adevărată prospețime acestui preparat. În plus, are sub 500 de calorii.


Ingrediente

  • pesmet panko 4 linguri
  • unt
  • Halibutul negru 4 × 150 g bucăți fără piele
  • broccoli mov încolțit 250 g, tăiate
  • verdeata de primavara 250g, tulpinile îndepărtate și mărunțite

pansament

  • lamaie conservata 1
  • roșii prune 2
  • arpagic ½ grămadă mică, tocată mărunt
  • ulei de măsline extra virgin

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face dressingul, răzuiți pulpa de lămâie și aruncați-o, apoi tăiați coaja. Pune roșiile în apă clocotită timp de 5-10 secunde, apoi transferă direct în apă cu gheață. Se lasă să se răcească, apoi se curăță, se răzuiește și se aruncă pulpa și semințele și cubulețe.

  • Pasul 2

    Puneți lămâia, roșiile, arpagicul, 2 linguri de ulei de măsline și niște condimente într-un castron și amestecați.

  • Pasul 3

    Topiți un nod de unt într-o tigaie, adăugați pesmetul de panko și prăjiți până devine maro deschis. Scurgeți pe hârtie de bucătărie.

  • Pasul 4

    Se incinge o tigaie, se adauga putin ulei de masline si se pune pestele cu pielea in jos timp de 3-4 minute. Cand pestele incepe sa prinda o culoare aurie deschisa intoarceti si mai gatiti inca 3-4 minute.

  • Pasul 5

    În timp ce peștele se gătește, fierbeți broccoli în apă clocotită până se înmoaie și într-o tigaie separată gătiți verdeața de primăvară în puțin unt până se înmoaie.

  • Pasul 6

    Puneți broccoli și verdeața de primăvară pe farfurii, așezați halibutul deasupra, îmbrăcați cu sos de lămâie și roșii și decorați cu pesmet prăjit.

Informatii nutritionale

  • Kcals 378
  • Carbohidrați 19.9g
  • Proteină 39,5g
  • Gras 15.8g
  • Sare 1.2g
  • Fibră 6.3g
#Halibut #broccoli #mov #lămâie #conservată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *