Skip to content

Tipul bucătăriei:

Halibut la tigaie cu bulion de legume de vara

Halibut la tigaie cu bulion de legume de vara

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Reteta rapida pentru halibut. Pește ușor și proaspăt la tigaie servit într-o supă de legume de vară. Folosind orzo, pastele scurte le fac mai satisfăcătoare.


Ingrediente

  • ulei de masline
  • șalotă 1, tăiat cubulețe
  • stoc de legume 600 ml (sau suficient pentru a acoperi legumele)
  • legume de vară 300 g, varză mărunțită etc.)
  • paste mici 50 g ca orzo sau campanelle
  • halibut sau alt pește alb durabil 2 fileuri de aproximativ 100 g fiecare
  • unt 2 lingurite

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie, se prăjește eșapa timp de un minut, se adaugă supa de legume și se aduce la fierbere. Adăugați legumele (cu excepția mazării) și pastele. Se fierbe timp de 5-8 minute până când verdeața s-a înmuiat puțin, dar pastele încă au mușcătură. Adăugați mazărea în ultimul minut.

  • Pasul 2

    Se condimentează halibutul și se încălzește untul într-o tigaie. Se prăjește timp de 2 minute pe fiecare parte până când devine auriu, peștele începe să se desprindă și este gătit. Condimentați și împărțiți în boluri de supă puțin adânci. Adăugați halibutul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 353
  • Gras 14.9g
  • Carbohidrați 22.4g
  • Fibră 7.8g
  • Proteină 28.3g
  • Sare 1.2g
#Halibut #tigaie #bulion #legume #vara
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *