Tipul bucătăriei:
Halibut la tigaie cu bulion de legume de vara
- serveste 2
- Puțin efort
Reteta rapida pentru halibut. Pește ușor și proaspăt la tigaie servit într-o supă de legume de vară. Folosind orzo, pastele scurte le fac mai satisfăcătoare.
Ingrediente
- ulei de masline
- șalotă 1, tăiat cubulețe
- stoc de legume 600 ml (sau suficient pentru a acoperi legumele)
- legume de vară 300 g, varză mărunțită etc.)
- paste mici 50 g ca orzo sau campanelle
- halibut sau alt pește alb durabil 2 fileuri de aproximativ 100 g fiecare
- unt 2 lingurite
Metodă
-
Pasul 1
Se încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie, se prăjește eșapa timp de un minut, se adaugă supa de legume și se aduce la fierbere. Adăugați legumele (cu excepția mazării) și pastele. Se fierbe timp de 5-8 minute până când verdeața s-a înmuiat puțin, dar pastele încă au mușcătură. Adăugați mazărea în ultimul minut.
-
Pasul 2
Se condimentează halibutul și se încălzește untul într-o tigaie. Se prăjește timp de 2 minute pe fiecare parte până când devine auriu, peștele începe să se desprindă și este gătit. Condimentați și împărțiți în boluri de supă puțin adânci. Adăugați halibutul.
Informatii nutritionale
- Kcals 353
- Gras 14.9g
- Carbohidrați 22.4g
- Fibră 7.8g
- Proteină 28.3g
- Sare 1.2g