Skip to content

Tipul bucătăriei:

Kebab de pește cu turmeric cu morcov murat și salată de ridichi pe o farfurie mare albă

Kebab de pește

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Această salată este inspirată de un banh mi de pește cu turmeric și puteți servi cu ușurință totul într-o baghetă cu niște maioneză. Dacă acest lucru nu atrage, o grămadă de tăiței de orez îmbrăcați cu susan sau cupe de frunze de salată verde sunt acompaniamente perfecte.


Încercați aceste kebaburi de pește, apoi verificați aici kebab-ul shawarma de pui, kebab-urile sănătoase și multe dintre rețetele noastre de kebab.

Ingrediente

  • turmeric măcinat 2 lingurite
  • pudră blândă de ardei iute 1 lingura
  • ghimbir de pamant 1 lingura
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • ulei de masline 4 linguri
  • fulgi de sare de mare 1 ½ linguriță
  • pește alb ferm (cum ar fi cod, eglefin sau pollock) 600g, tăiate în cuburi mari
  • ardei roșu 1 mare, tăiat în cuburi mari
  • Busuioc thailandez o grămadă, frunze culese
  • arahide prăjite o mână mare, zdrobită
  • ardei iute roșu 1-2, feliate fin
  • Mici pietre prețioase 2, frunzele separate
  • tăiței de orez vermicelli gătiți 300 g

SALATA DE LEGUME MURATE

  • otet de orez 150 ml
  • zahăr pudră 1 ½ linguriță
  • fulgi de sare de mare 1 lingura
  • morcovi 3 mari, rase sau tăiate fâșii fine cu ajutorul unui curățător julienne
  • ridichi 20, feliate fin
  • sos de pește 1-2 lingurite
  • mărar o mână mică, tocată mărunt

Metodă

  • Pasul 1

    Preparați salata de legume murate combinând 200 ml apă, oțetul de orez, zahărul și sarea și amestecând pentru a se dizolva. Se toarnă peste legume și se lasă deoparte cel puțin 30 de minute.

  • Pasul 2

    Combinați turmericul, pudra de ardei iute, ghimbirul, usturoiul, uleiul de măsline și sarea și amestecați până la o pastă. Frecați uniform pestele și lăsați-l deoparte timp de 30 de minute. Aprindeți grătarul.

  • Pasul 3

    Scurgeți legumele, adăugați sosul de pește și mararul și amestecați bine.

  • Pasul 4

    Așezați cuburile de pește în șase frigărui cu ardei și gătiți la foc direct timp de 7-10 minute sau până când sunt fierte.

  • Pasul 5

    Presarati cu busuioc, arahide si chilli si serviti cu salata murata, frunze de salata verde si taitei.

Informatii nutritionale

  • Kcals 310
  • Gras 10.8g
  • Saturate 1.8g
  • Carbohidrați 28.3g
  • Zaharuri 14.1g
  • Fibră 5.2g
  • Proteină 22.1g
  • Sare 2.3g
#Kebab #pește
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *