Skip to content

Tipul bucătăriei:

7819

Kedgeree de păstrăv afumat la cald

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Cea mai ușoară rețetă de kedgeree pe care am creat-o vreodată înseamnă că vă puteți bucura de acest favorit de weekend în timpul săptămânii. Folosind orez la cuptor cu microunde și păstrăv afumat la cald, precum și condimentele tradiționale de praf de curry și chilli, toate elementele tradiționale sunt acolo – singura diferență este că este gata în jumătate din timp!


Ingrediente

  • ouă 3
  • orez basmati pentru microunde Pachet de 250 g (am folosit Veetee basmati)
  • ceapa verde 2, feliate
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • unt
  • pudra de curry 2 lingurite
  • păstrăv afumat la cald Pachet 150 g, fulgi
  • pătrunjel un buchet mic, tocat grosier
  • felii de lămâie a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Pune ouăle în apă clocotită timp de 7 minute. Scurgeți sub apă rece și coajă. Pune orezul la microunde timp de 2 minute.

  • Pasul 2

    Între timp, gătiți ceapa primăvară și chilli într-un buchet mic de unt într-o tigaie antiaderentă. Adaugati praful de curry si gatiti un minut apoi adaugati orezul si amestecati bine. Se aruncă prin păstrăv până se încălzește. Se amestecă pătrunjelul.

  • Pasul 3

    Împărțiți în 2 feluri de mâncare și acoperiți cu jumătăți de ou. Serviți cu felii de lămâie pentru a le stoarce.

Informatii nutritionale

  • Kcals 457
  • Carbohidrați 35.7g
  • Proteină 33.3g
  • Gras 20.7g
  • Sare 2.2g
  • Fibră 2.5g
#Kedgeree #păstrăv #afumat #cald
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *