Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Laksa de creveți

Laksa de creveți (supă de tăiței picant)

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această masă rapidă pentru doi provine din Malaezia și se prepară în doar 20 de minute. Supa încălzită de tăiței de creveți cu pastă picantă Laksa este acoperită cu castraveți și coriandru.


Ingrediente

  • tăiței medii de orez 50g, ne place Blue Dragon
  • laksa pastă 2-3 linguri
  • lapte de cocos jumătate de grăsime Cutie de 400 ml
  • supă de pui 500 ml
  • creveți mari gătiți 150g, dintr-o sursă durabilă
  • muguri de fasole o mână
  • castravete ¼, semințele îndepărtate și tăiate în fâșii
  • coriandru o grămadă mică

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți tăițeii într-un bol, turnați peste apă clocotită și lăsați să se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.

  • Pasul 2

    Încinge o tigaie, adaugă pasta de laksa și un strop de lapte de cocos. Se prăjește 3-4 minute, se adaugă laptele de cocos și bulionul, se amestecă și se fierbe timp de 2 minute.

    Adăugați creveții și încălziți. Se amestecă germenii de fasole. Puneți tăițeii în două boluri, puneți supa peste și acoperiți cu castraveți și coriandru.

Informatii nutritionale

  • Kcals 372
  • Gras 24.8g
  • Saturate 18.3g
  • Carbohidrați 13.4g
  • Fibră 1g
  • Proteină 26.3g
  • Sare 3.26g
#Laksa #creveți #supă #tăiței #picant
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *