Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de crab Linguine cu Tarhon și Lămâie

Linguine de crab

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Încercați acest linguine simplu cu fructe de mare pentru o cină rapidă și sănătoasă, gata în 20 de minute. Tarhonul și lămâia ridică cu adevărat vasul


Încercați rețeta noastră de linguine cu crab, apoi consultați linguine cu creveți chilli, linguine cu homar, prăjituri cu crab și mai multe rețete cu crabi.

Ingrediente

  • linguine 150 g
  • usturoi 1 cuișoare, feliat fin
  • ardei iute roșu 1, feliate fin
  • șalotă 1, feliate fin
  • ulei de masline
  • crab îmbrăcat 1, sau jumătate și jumătate carne de crab maro și alb aproximativ 100g
  • lămâie 1, cu coaja si zeama
  • tarhon o mână, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Gătiți linguine și scurgeți-l. Între timp, prăjiți usturoiul, ardeiul iute și șoța în 3 linguri de ulei de măsline până când se înmoaie, fără a adăuga culoare. Adăugați carnea de crab maro și gătiți timp de un minut. Adăugați linguinele scurse și 2-3 linguri de apă de gătit și amestecați.

  • Pasul 2

    Luați de pe foc și adăugați coaja de lămâie, sucul, crabul alb și tarhonul și asezonați. Se amestecă din nou și se servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 427
  • Gras 21.1g
  • Saturate 2.7g
  • Carbohidrați 40,7g
  • Fibră 0,3g
  • Proteină 18.4g
  • Sare 0,6g
#Linguine #crab
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *