Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Sandwich Deschis De Macrou Afumat Pe Paine De Secara

Macrou afumat pe secară cu cremă de hrean și ridiche murată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Uşor

Această rețetă de macrou afumat pe secară cu cremă de hrean și ridiche murată este un prânz grozav sau o cină mai ușoară pentru unul. Hreanul îi dă o lovitură puternică


Consultați rețeta noastră de pâine de secară de casă pe care o puteți folosi pentru pâine prăjită.

Ingrediente

  • ridichi 5, feliate
  • otet de vin alb 2 linguri
  • zahăr pudră 1 lingura
  • smantana 2 linguri
  • crema sau sos de hrean 1 lingura
  • pâine de secara 2 felii, prăjite
  • macrou afumat cu piper 1 file mare, tocat
  • mărar câteva fronde
  • salată a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Pune ridichile într-un castron. Se amestecă oțetul și zahărul, se condimentează și se toarnă peste ridichi. Lăsați timp de 10 minute.

  • Pasul 2

    Se amestecă smântâna și hreanul și se condimentează. Se întinde peste pâinea de secară.

  • Pasul 3

    Acoperiți cu macrou, ridichea scursă și puțin mărar. Serviți cu o salată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 531
  • Gras 33.3g
  • Saturate 10.1g
  • Carbohidrați 30.7g
  • Fibră 3.9g
  • Proteină 20.6g
  • Sare 2.6g
#Macrou #afumat #secară #cremă #hrean #și #ridiche #murată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *