Tipul bucătăriei:
Macrou afumat pe secară cu cremă de hrean și ridiche murată
- serveste 1
- Uşor
Această rețetă de macrou afumat pe secară cu cremă de hrean și ridiche murată este un prânz grozav sau o cină mai ușoară pentru unul. Hreanul îi dă o lovitură puternică
Consultați rețeta noastră de pâine de secară de casă pe care o puteți folosi pentru pâine prăjită.
Ingrediente
- ridichi 5, feliate
- otet de vin alb 2 linguri
- zahăr pudră 1 lingura
- smantana 2 linguri
- crema sau sos de hrean 1 lingura
- pâine de secara 2 felii, prăjite
- macrou afumat cu piper 1 file mare, tocat
- mărar câteva fronde
- salată a servi
Metodă
-
Pasul 1
Pune ridichile într-un castron. Se amestecă oțetul și zahărul, se condimentează și se toarnă peste ridichi. Lăsați timp de 10 minute.
-
Pasul 2
Se amestecă smântâna și hreanul și se condimentează. Se întinde peste pâinea de secară.
-
Pasul 3
Acoperiți cu macrou, ridichea scursă și puțin mărar. Serviți cu o salată.
Informatii nutritionale
- Kcals 531
- Gras 33.3g
- Saturate 10.1g
- Carbohidrați 30.7g
- Fibră 3.9g
- Proteină 20.6g
- Sare 2.6g
#Macrou #afumat #secară #cremă #hrean #și #ridiche #murată