Skip to content

Tipul bucătăriei:

6726

Macrou cald pe aluat cu castraveti murati

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Un preparat delicios folosind macrou afumat. Castraveții murați rapid durează doar câteva minute pentru a se prepara. Mai întâi prăjiți aluatul, încălziți ușor macroul și apoi e o treabă simplă de asamblare. Plină de arome puternice și de pește gras bun pentru tine, aceasta va fi cu siguranță noua ta rețetă de preferat pentru petreceri.


Ingrediente

  • otet de vin alb 2 linguri
  • zahăr tos auriu 1 lingura
  • semințe de muștar 1 lingura
  • mustar Dijon 1 lingura
  • castravete ½, decojite și tăiate în bastoane
  • file de macrou afumat 2-3
  • aluat 4 felii
  • unt
  • pătrunjel o mână, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă oțetul, zahărul și semințele de muștar, amestecând până când zahărul se dizolvă. Se amestecă muștarul, se amestecă cu castraveții apoi se lasă 10-15 minute.

  • Pasul 2

    Pune macroul pe o foaie de folie și se încălzește sub grătar. Prăjiți bine aluatul și untul, apoi acoperiți cu scrumbie caldă fulgi. Se amesteca patrunjelul cu castravetele si se serveste cu pestele.

Informatii nutritionale

  • Kcals 824
  • Carbohidrați 60,9g
  • Proteină 30.8g
  • Gras 52.5g
  • Sare 3,77g
  • Fibră 4.6g
#Macrou #cald #aluat #castraveti #murati
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *