Skip to content

Tipul bucătăriei:

Macrou miso cu orez brun chilli

Macrou miso cu orez brun chilli

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Rețetă rapidă în stil japonez pentru macrou. Grătarul este o modalitate ușoară de a găti peștele gras, iar marinada miso-mirin durează câteva minute. Serviți cu orez brun.


Ingrediente

  • macrou 2 intregi (sau 4 file)
  • ulei
  • miso alb 4 linguri
  • zahăr tos auriu 2 lingurite
  • mirin 2 lingurite
  • orez brun 150 g
  • ghimbir bucata de 1 cm, rasa
  • ardei iute roșu 1, fără sămânță și tocată mărunt
  • ceapa verde 2, tocate fin

Metodă

  • Pasul 1

    Dacă folosiți pește întreg, tăiați fileurile departe de pește și scoateți toate oasele fine pe care le puteți vedea. Ungeți fileurile și puneți-le cu pielea în jos pe tavă. Se amestecă miso, zahăr și mirin și unge amestecul peste toată carnea. Se lasă la marinat în timp ce gătiți orezul.

  • Pasul 2

    Gatiti orezul brun. Puneti ghimbirul, ardeiul iute si ceapa primavara intr-un ulcior mic si adaugati putin ulei. Odată ce orezul este fiert, puneți-l într-un castron și amestecați amestecul de ghimbir și asezonați bine.

  • Pasul 3

    Încinge grătarul la mare și grătar macroul timp de aproximativ 5 minute, sau până când partea de sus se rumenește și peștele se gătește. Serviți cu orezul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 612
  • Gras 23.1g
  • Carbohidrați 75.3g
  • Fibră 3.3g
  • Proteină 24.1g
  • Sare 1.7g
#Macrou #miso #orez #brun #chilli
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *