Skip to content

Tipul bucătăriei:

midii curry roșu thailandez

midii curry roșu thailandez

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Reteta picanta de midii pe care o vei apela din cand in cand. Faceți un amestec rapid de curry roșu thailandez și adăugați lapte de cocos și un plus chilli ochi de pasăre pentru căldură – și serviți cu multă pâine crustă pe lângă. Mâncare rapidă și ușoară pentru doi.


Ingrediente

  • pasta de curry rosu 2-4 linguri
  • ulei
  • zahăr un ciupit mare
  • lapte de nucă de cocos Cutie de 400 ml
  • frunze de tei 4, rupt
  • midii sac de 1 kg
  • chilli ochi de pasăre 1, feliate fin

Metodă

  • Pasul 1

    Se pune pasta intr-o tigaie cu putin ulei si se incinge pana sfaraie. Se adauga zaharul, apoi laptele de cocos, amestecand pana se dizolva pasta. Adăugați frunzele de lime și fierbeți timp de 5 minute.

  • Pasul 2

    Curățați midiile și aruncați-le pe cele care nu se închid atunci când sunt răsturnate în chiuvetă. Adăugați în tigaie, acoperiți și gătiți timp de 3 minute, scuturând tigaia până se deschid toate midiile. Se presară chilli și se servește cu orez iasomie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 635
  • Gras 47.4g
  • Carbohidrați 23.6g
  • Proteină 28.2g
  • Sare 2.5g
#midii #curry #roșu #thailandez
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *