Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Tartine de somon afumat cu mazare si menta

Mini tartine cu somon, mazare si menta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 10
  • Uşor

Asamblați mazărea zdrobită și somonul afumat pe degetele de pâine de secară pentru cele mai ușoare tartine de făcut înainte


Ingrediente

  • pâine de secara 4 felii, usor prajite
  • Mazăre congelată 200 g, dar nu fierte
  • cremă proaspătă cu jumătate de grăsime 75 g
  • sos de menta 1 lingura
  • suc de lămâie 1 lingura
  • somon afumat Pachet de 100 g, tăiat în fâșii
  • creson de salată 1 pungă

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați fiecare felie prăjită de pâine de secară în 4 degete, apoi tăiați în jumătate pentru a face 32 în total. Aranjați peste plăci sau platouri pentru servire.

  • Pasul 2

    Scurgeți bine mazărea, apoi turnați într-un castron cu crème fraîche, sosul de mentă, zeama de lămâie și mult piper negru proaspăt măcinat. Folosiți un zdrobitor de cartofi sau o furculiță pentru a zdrobi totul până la o zdrobire grosieră (sau pulsați într-un robot de bucătărie pentru viteză).

  • Pasul 3

    Pentru a servi, întindeți puțin din mazărea zdrobită peste fiecare deget de secară, acoperiți cu o volană de somon și tăiați peste creson.

Informatii nutritionale

  • Kcals 68
  • Gras 1.9g
  • Saturate 0,9g
  • Carbohidrați 6.8g
  • Fibră 2g
  • Proteină 4.9g
  • Sare 0,7g
#Mini #tartine #somon #mazare #menta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *