Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de colete Filo de somon cu gem de roșii și ghimbir

Pachete filo de somon cu dulceata de rosii ghimbir

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Somon învelit în aluat filo crocant cu o gem de roșii și ghimbir ușor condimentat pentru o masă delicioasă de familie la mijlocul săptămânii. Filo îl face și mai sănătos


Încercați acest somon învelit în aluat filo, apoi consultați mai multe rețete de somon, cum ar fi somonul nostru în croûte.

Ingrediente

  • ulei de masline
  • rădăcină de ghimbir 1 lingura, tocata marunt
  • usturoi 1 cuișoare, tocat
  • oțet de cidru 2 linguri
  • chimion ½ linguriță
  • scorțișoară măcinată ½ linguriță
  • zahăr brun moale 1 lingura
  • roșii prune decojite 1 tavă de 400 g
  • file de somon 4, aproximativ 100 g fiecare
  • aluat filo 4 foi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Pune o tavă de copt în cuptor. Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare. Adăugați ghimbirul și usturoiul și gătiți până devin aurii, aproximativ 4 minute. Se adauga otetul, condimentele, zaharul si rosiile. Se amestecă și se lasă să fiarbă timp de 15 minute până se îngroașă. Se ia de pe foc.

  • Pasul 2

    În timp ce dulceața se gătește, asezonați somonul și tăiați filo-ul în jumătate pe verticală. Ungeți ușor 2 foi cu ulei. Strat una peste alta. Rulați mijlocul fiecărui file de somon în filo. Ungeți cu puțin ulei și puneți pe o tavă de copt cu cusătura în jos. Coaceți 15-20 de minute sau până devin aurii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 319
  • Gras 15.8g
  • Carbohidrați 22.4g
  • Fibră 0,7g
  • Proteină 23.2g
  • Sare 0,8g
#Pachete #filo #somon #dulceata #rosii #ghimbir
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *