Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de paella cu fructe de mare

Paella rapidă de creveți

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Paella este un fel de mâncare pe care toți îl iubim din vacanța de vară. Această versiune rapidă și ușoară pentru doi este plină de creveți, ardei roșu și mazăre și condimentată cu boia de ardei afumată. Pe masă în mai puțin de 30 de minute


Încercați această paella rapidă cu creveți, apoi verificați paella noastră clasică și paella vegană.

Ingrediente

  • ulei de masline
  • ceapă 1, tocat fin
  • ardei roșu 1, feliat
  • usturoi 1 cuișoare, tocat
  • orez paella 150 g, sau orez cu bob lung
  • şofran un ciupit mare
  • boia afumată un ciupit mare
  • supă de pui 400 ml
  • creveți mari gătiți 150 g, cu coajă activată sau oprită
  • Mazăre congelată 100g, decongelat
  • pătrunjel un buchet mic, tocat
  • lămâie felii de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie si se caleste ceapa, ardeiul si usturoiul pana se inmoaie. Se amestecă orezul paella, șofranul și boia până se amestecă bine.

  • Pasul 2

    Se toarnă bulionul și se fierbe timp de 15 minute până când se înmoaie (adăugați un strop de apă dacă este necesar).

  • Pasul 3

    Adaugati crevetii si mazarea in ultimele minute pana se incalzesc. Se condimentează, se amestecă prin pătrunjel și se servește cu felii de lămâie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 489
  • Gras 8.7g
  • Carbohidrați 80,6g
  • Fibră 4.9g
  • Proteină 27.3g
  • Sare 3.44g
#Paella #rapidă #creveți
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *