Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pâine prăjită cu sardine și țelină

Pâine prăjită de țelină și sardine

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această rețetă de pâine prăjită cu țelină și sardine este rapidă și ușoară și are sub 300 de calorii – perfectă pentru mijlocul săptămânii


Încercați această rețetă de țelină și sardine pe pâine prăjită, apoi verificați sardinele și ardeii pe pâine prăjită, sardinele la grătar, spaghetele cu sardine și mai multe rețete de sardine.

Ingrediente

  • țelină 100 g
  • măr ½, fără miez și mărunțit
  • țelină 1 tulpină, mărunțită
  • suc de lămâie 1 lingura, plus felii pentru a servi
  • iaurt fără grăsimi 1 lingura
  • mustar englezesc 1 lingura
  • pătrunjel cu frunze plate tocate fin pentru a face 2 linguri
  • sardine in ulei de masline sau apa de izvor tava 120g
  • pâine de secara 2 felii, prăjite pentru servire

Metodă

  • Pasul 1

    Curățați și tăiați țelina și amestecați cu mărul, țelina și sucul de lămâie. Se amestecă cu iaurtul, muștarul și pătrunjelul și se asezonează. Scurgeți sardinele și împărțiți-le între pâinele prăjite de secară. Acoperiți cu țelină și stoarceți mai multă lămâie. Serviți cu orice țelină rămasă în lateral.

Informatii nutritionale

  • Kcals 199
  • Gras 7g
  • Carbohidrați 17.1g
  • Fibră 5.1g
  • Proteină 14.4g
  • Sare 1.3g
.
#Pâine #prăjită #țelină #și #sardine
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *