Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pak choi cu dressing thailandez de creveți

Pak choi cu dressing thailandez de creveți

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Cel mai bun fel de mâncare rapidă sănătoasă pentru doi. Făcut cu pak choy aburit și un sos simplu de creveți prăjiți și pastă de curry roșu. Picant, ușor și delicios.


Ingrediente

  • ulei
  • pasta de curry rosu 1 lingura
  • creveți mici gătiți decojiți 150 g
  • tei 2, suc
  • sos de pește 1 lingura
  • zahăr de palmier 2 lingurite
  • sos de soia 1 lingura
  • pak choy 4 mari, sferturi
  • arpagic 1 legatura, tocata marunt
  • arahide 2 linguri, tocate

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se adauga pasta de curry. Se prăjesc un minut, se adaugă creveții și se amestecă până sunt acoperiți. Adăugați sucul de lămâie, sosul de pește, zahărul de palmier și sosul de soia și amestecați până când zahărul s-a dizolvat.

  • Pasul 2

    Pak choy se fierbe la abur timp de 5 minute sau până când este fraged. Așezați-l pe o farfurie și puneți cu lingură peste dressingul de creveți. Presărați arpagicul și alunele pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 260
  • Carbohidrați 12.2g
  • Proteină 24.2g
  • Gras 12.6g
  • Sare 4.9g
  • Fibră 4.6g
#Pak #choi #dressing #thailandez #creveți
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *