Tipul bucătăriei:

Tortilla spaniolă cu păstrăv afumat și arpagic

Pastrav afumat fierbinte si tortilla cu arpagic

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 2
  • Uşor

Adăugați păstrăv afumat sau somon și arpagic la amestecul de cartofi pentru o versiune elegantă a acestui fel de mâncare clasică spaniolă


Ingrediente

  • cartof 1 mare, decojit, înjumătățit și feliat
  • unt
  • ouă 6, bătut
  • arpagic o grămadă mică, tocată
  • păstrăv afumat sau somon fierbinte Pachet de 125 g, orice piele îndepărtată și fulgi
  • maioneză 1 lingură
  • otet de vin rosu 1 linguriță
  • Mică Gem 1 cap, separat în frunze

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți feliile de cartofi în apă clocotită cu sare, apoi gătiți timp de 5-7 minute până când se înmoaie. Se scurge foarte bine.

  • Pasul 2

    Încălziți un buton mare de unt într-o tigaie antiaderentă. Bateți ouăle cu ceva condiment, apoi amestecați cartofii fierți, jumătate de arpagic și păstrăvul sau somonul. Se toarnă în tigaie și se lasă să stea un minut. Gatiti, desenand in laterale pentru a lasa oul crud sa ajunga la margini. Când baza este aproape setată, glisați sub un grătar la foc mediu timp de câteva minute pentru a termina de gătit blatul. Tăiați în pene.

  • Pasul 3

    Bateți maiaua cu oțet, 2 linguri de apă, arpagicul rămas și condimentați. Aruncați cu mica bijuterie și serviți cu tortilla.

Informatii nutritionale

  • Kcals 601
  • Gras 23.8g
  • Saturează 8g
  • Carbohidrați 25.9g
  • Fibră 2g
  • Proteină 39.6g
  • Sare 1,37g
.
#Pastrav #afumat #fierbinte #tortilla #arpagic
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast