Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de omleta cu pastrav afumat si branza Gruyère

Păstrăv afumat și omletă gruyère

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Încercați omleta noastră de păstrăv afumat și brânză gruyère pentru o masă rapidă în mijlocul săptămânii. Această rețetă este rapidă și ușor de făcut și este săracă în calorii


Ingrediente

  • unt
  • ceapa verde 2, feliate
  • ouă 4, bătut
  • păstrăv afumat 120g, rupt în bucăți
  • sos gata preparat cu patru brânzeturi 4 linguri
  • gruyère 15g, ras fin
  • arpagic 1 lingură de tocat
  • rachetă îmbrăcat să servească

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți grătarul. Topiți un buton de unt într-o tigaie medie, antiaderentă, adăugați ceapa de primăvară și gătiți timp de 3-4 minute.

  • Pasul 2

    Adăugați ouăle, lăsați să se întindă puțin, apoi trageți în părțile laterale ale omletă, astfel încât orice ou neprăjit să se revarsă și să se așeze în jurul părții laterale.

  • Pasul 3

    Gatiti pana cand varful este aproape setat, apoi adaugati pastravul.

  • Pasul 4

    Se pune lingura peste sos și se întinde astfel încât să acopere peștele. Se presară deasupra brânza și se lasă la grătar până se înmoaie ușor.

  • Pasul 5

    Se împrăștie peste arpagic și se servește cu racheta.

Informatii nutritionale

  • Kcals 303
  • Gras 19.4g
  • Saturează 7.7g
  • Carbohidrați 2.6g
  • Zaharuri 0,9g
  • Fibră 0,9g
  • Proteină 29g
  • Sare 1.9g
.
#Păstrăv #afumat #și #omletă #gruyère
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *