Tipul bucătăriei:
Păstrăv afumat și omletă gruyère
- servește 2
- Uşor
Încercați omleta noastră de păstrăv afumat și brânză gruyère pentru o masă rapidă în mijlocul săptămânii. Această rețetă este rapidă și ușor de făcut și este săracă în calorii
Ingrediente
- unt
- ceapa verde 2, feliate
- ouă 4, bătut
- păstrăv afumat 120g, rupt în bucăți
- sos gata preparat cu patru brânzeturi 4 linguri
- gruyère 15g, ras fin
- arpagic 1 lingură de tocat
- rachetă îmbrăcat să servească
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți grătarul. Topiți un buton de unt într-o tigaie medie, antiaderentă, adăugați ceapa de primăvară și gătiți timp de 3-4 minute.
-
Pasul 2
Adăugați ouăle, lăsați să se întindă puțin, apoi trageți în părțile laterale ale omletă, astfel încât orice ou neprăjit să se revarsă și să se așeze în jurul părții laterale.
-
Pasul 3
Gatiti pana cand varful este aproape setat, apoi adaugati pastravul.
-
Pasul 4
Se pune lingura peste sos și se întinde astfel încât să acopere peștele. Se presară deasupra brânza și se lasă la grătar până se înmoaie ușor.
-
Pasul 5
Se împrăștie peste arpagic și se servește cu racheta.
Informatii nutritionale
- Kcals 303
- Gras 19.4g
- Saturează 7.7g
- Carbohidrați 2.6g
- Zaharuri 0,9g
- Fibră 0,9g
- Proteină 29g
- Sare 1.9g