Skip to content

Tipul bucătăriei:

1454

Pastrav copt in hartie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Coacerea unui file de păstrăv într-un pachet de hârtie cu fenicul aromat și sigilii de vin alb în toate sucurile de gătit. Serviți ca o cină afterwork simplă, ușoară și sănătoasă pentru doi cu niște cartofi unși la abur sau pâine cu crusta.


Ingrediente

  • lămâie 1, ½ felii și restul tăiat în jumătate
  • păstrăv 1, eviscerat și scuzat
  • fenicul 1 bec, feliat fin
  • eşalotă 2, feliate
  • vin alb sau vermut o stropire
  • ulei de masline
  • pătrunjel ½ pachet, tocat fin
  • cartofi aburiți a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Indesati feliile de lamaie in pastrav. Împrăștiați feniculul în centrul unei bucăți mari de hârtie de copt sau folie și așezați păstrăvul deasupra.

  • Pasul 2

    Se stropesc cu eșalotă și vin sau vermut, se adaugă un strop de ulei și se pliază într-un colet. Se pune pe o tavă de copt și se fierbe timp de 25 de minute. Deschideți coletul și stropiți cu pătrunjel. Serviți cu cartofi aburiți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 200
  • Carbohidrați 3g
  • Proteină 28.4g
  • Gras 8.1g
  • Sare 0,23g
  • Saturate 1.6g
  • Fibră 1.8g
#Pastrav #copt #hartie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *