Skip to content

Tipul bucătăriei:

851

Pastrav coulibiac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Coulibiac este o plăcintă tradițională de pește rusească, prea bună pentru a fi ratată. Păstrăvul fulgi cu orez, lămâie și mărar este gătit într-o carcasă delicioasă de foietaj. Se serveste cu salata turnata intr-o vinegreta de citrice.


Ingrediente

  • file de păstrăv fără piele 2
  • orez 250 g, fiert (100 g orez nefiert va face această cantitate)
  • ceapa verde 2, feliate fin
  • ouă 3, 1 batut pentru glazura
  • lămâie zgâriți și cu zeama
  • mărar tocat pentru a face 2 linguri
  • aluat foietaj bloc de 500 g

Metodă

  • Pasul 1

    Păstrăvul la microunde pe o farfurie acoperită cu folie alimentară timp de 3 minute (sau 4 minute la abur). Fulgi într-un bol și amestecați cu orezul, ceapa, oul tocat, coaja, sucul și mărarul. Sezon.

  • Pasul 2

    Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Întindeți aluatul până la grosimea unei monede de 1 GBP pe o suprafață cu făină și împărțiți-l în 2 (împărțiți mai întâi aluatul dacă aveți puțin spațiu).

    Ridicați 1 bucată pe o tavă de copt unsă cu unt, turnați amestecul de păstrăv în mijloc și întindeți-o într-un dreptunghi de 10 × 18 cm.

    Udați un chenar în jurul umpluturii, puneți cealaltă bucată de aluat deasupra, apăsați în jurul umpluturii și tăiați marginile (folosește-le pentru decor).

    Ungeți cu glazură, tăiați fante în partea de sus și coaceți timp de 30 de minute.

Informatii nutritionale

  • Kcals 727
  • Carbohidrați 73,7g
  • Proteină 28.6g
  • Gras 37.4g
  • Sare 1.25g
  • Saturate 13.8g
  • Fibră 0,3g
#Pastrav #coulibiac
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *