Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pastrav la abur cu castraveti murati si taitei de orez

Pastrav la abur cu castraveti murati si taitei de orez

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Păstrăvul este un pește foarte versatil și o alternativă excelentă la somon. Acest fel de mâncare de inspirație asiatică este plin de arome proaspete și este gata în 30 de minute – perfect pentru mijlocul săptămânii.


Ingrediente

  • castravete 1, decojite și tăiate în bastoane
  • eşalotă 2, feliate foarte fin
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • oțet de vin alb sau zahăr tos
  • seminte de mustar negru 1 lingura
  • taitei vermicelli de orez 100 g
  • file de păstrăv fără piele 4

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă castravetele, eșalota și ardeiul iute cu amestecul de oțet și semințele de muștar și se lasă timp de 10 minute. Între timp, înmuiați tăițeii de orez conform instrucțiunilor de pe pachet și scurgeți. Fierbe fileurile de păstrăv până când sunt fierte, aproximativ 3-4 minute. Sezon. Serveste pastravul cu taitei si castraveti murati.

Informatii nutritionale

  • Kcals 428
  • Carbohidrați 48.3g
  • Proteină 42.6g
  • Gras 8.5g
  • Saturate 1.9g
#Pastrav #abur #castraveti #murati #taitei #orez
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *