Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pastrav la abur cu ghimbir si usturoi

Pastrav la abur cu ghimbir si usturoi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Un nou mod cu fileul de somon. O reteta usoara si rapida care foloseste ghimbir si usturoi. Prepararea la abur este atât rapidă, cât și o modalitate sănătoasă de a găti – și reduce și grăsimea. Servit cu tăiței sau orez, îl face un preparat de pește satisfăcător pentru doi pentru o masă de noapte.


Ingrediente

  • file de păstrăv fără piele 2, felii întregi sau mari
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobită
  • rădăcină de ghimbir bucata de 1 cm, rasa
  • mirin, sake sau sherry uscat 2 linguri
  • lămâie ½, suc
  • coriandru o mână de frunze

Metodă

  • Pasul 1

    Pune fileurile de păstrăv pe o farfurie unsă ușor cu ulei, amestecă usturoiul, ghimbirul, mirinul (sau ce folosești) și zeama de lămâie și turnăm peste pește. Puneți farfuria într-un cuptor cu abur, acoperiți și gătiți timp de 5-6 minute sau până când peștele este gătit. Se presară cu coriandru și se servește cu orez sau tăiței aburiți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 192
  • Carbohidrați 9g
  • Proteină 27.5g
  • Gras 5.4g
#Pastrav #abur #ghimbir #usturoi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *