Skip to content

Tipul bucătăriei:

12570

Pastrav unt brun cu castraveti si creson

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această rețetă de păstrăv brun unt cu castraveți și creson este incredibil de simplu de făcut și gata în doar 20 de minute, dar este plină de arome delicioase.


Ingrediente

  • castravete 1/2, decojiți și tăiați mărunt
  • file de păstrăv 2, fără piele
  • făină 2 lingurite
  • unt
  • nasturel 2 pumni
  • creson de salată 1 pungă

Metodă

  • Pasul 1

    Sărați foarte ușor castraveții și lăsați într-o strecurătoare în timp ce gătiți peștele.

  • Pasul 2

    Pudram pastravul cu faina asezonata. Încinge un buton mare de unt într-o tigaie antiaderentă și gătește peștele câteva minute pe fiecare parte până devine auriu. Scoateți-l și păstrați-l la cald, apoi adăugați încă un buton de unt și gătiți până devine auriu. Pune castravetele si cresonul pe farfurii apoi adauga cate un fileu la fiecare. Se pune peste unt și se presară peste niște creson.

Informatii nutritionale

  • Kcals 250
  • Carbohidrați 5.2g
  • Proteină 26.8g
  • Gras 13.2g
  • Sare 0,8g
  • Saturate 5.4g
  • Fibră 1.7g
#Pastrav #unt #brun #castraveti #creson
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *