Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de pateu de macrou cu sfecla rosie murata

Paté de macrou afumat cu castraveți și sfeclă roșie murată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Acest pateu de macrou afumat este foarte ușor de făcut, dar are multă aromă. Servit cu castraveți și sfeclă roșie murată îl fac ceva mai special


Ingrediente

  • file de macrou afumat fără piele și piper 3 (aproximativ un pachet de 250 g)
  • cremă de hrean 1 lingura
  • crème fraîche 2 linguri
  • lămâie 1, suc
  • pâine de secara feliate groase, prăjite pentru a servi

TOPpinguri

  • sfeclă roșie confiată sau obișnuită 1, decojit
  • otet de vin alb 150 ml
  • zahăr tos auriu 150 g
  • castravete 1
  • lămâie ½, suc
  • coriandru un pumn de frunze, de servit
  • fulgi de chilli a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Folosiți o mandolină pentru a tăia sfecla roșie fin în discuri sau tăiați cu grijă cu un cuțit ascuțit și puneți-o într-un vas puțin adânc.

  • Pasul 2

    Aduceți oțetul de vin alb și zahărul la fiert într-o tigaie mică. Se fierbe până când zahărul s-a dizolvat.

  • Pasul 3

    Se toarnă amestecul peste sfeclă roșie și se lasă până când lichidul s-a răcit complet, aproximativ 1 oră sau peste noapte la frigider.

  • Pasul 4

    Folosind un curățător, rade benzi lungi de castraveți, aruncând prima panglică, numai piele. Pune-le într-un vas puțin adânc, amestecă-le cu zeama de lămâie și asezonează.

  • Pasul 5

    Pune macroul, hreanul, crème fraîche și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie și amestecați până când obțineți o consistență netedă. Adăugați mai mult hrean dacă doriți. Serviți cu pâine de secară prăjită și acoperiți cu sfeclă roșie murată și castraveți îmbrăcați. Se presară peste coriandru și fulgi de ardei iute.

Informatii nutritionale

  • Kcals 327
  • Gras 19.9g
  • Saturate 5.9g
  • Zaharuri 21.6g
  • Fibră 1g
  • Proteină 14.7g
  • Sare 1g
.
#Paté #macrou #afumat #castraveți #și #sfeclă #roșie #murată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *