Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de pateu de macrou afumat cu lamaie

Pate de macrou afumat, lămâie și ierburi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Acest pateu atât de ușor este făcut prin simpla șuieră într-un robot de bucătărie și răcit până când sunteți gata de servit. Funcționează și cu păstrăv sau somon afumat la cald. Se servește ca o tartine pe pâine prăjită melba, se pregătește înainte ca aperitiv sau se servește ca un prânz ușor


Ingrediente

  • macrou afumat 250 g, fulgi
  • cremă de brânză 200 g
  • lămâie 1, cu coaja si zeama
  • cremă de hrean 1-2 linguri, dupa gust
  • patrunjel si arpagic tocat pentru a face 2 linguri fiecare
  • toast melba sau felii de brioș prajit a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Pune macroul afumat, brânza, sucul de lămâie și coaja într-un robot de bucătărie și mixează până se omogenizează. Se amestecă ierburile și hreanul. Se da la rece până când este gata de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 299
  • Gras 28.9g
  • Saturate 13.2g
  • Carbohidrați 0,6g
  • Fibră 0,2g
  • Proteină 9.1g
  • Sare 1.11g
#Pate #macrou #afumat #lămâie #și #ierburi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *