Tipul bucătăriei:
Pate de macrou afumat, lămâie și ierburi
- serveste 6
- Uşor
Acest pateu atât de ușor este făcut prin simpla șuieră într-un robot de bucătărie și răcit până când sunteți gata de servit. Funcționează și cu păstrăv sau somon afumat la cald. Se servește ca o tartine pe pâine prăjită melba, se pregătește înainte ca aperitiv sau se servește ca un prânz ușor
Ingrediente
- macrou afumat 250 g, fulgi
- cremă de brânză 200 g
- lămâie 1, cu coaja si zeama
- cremă de hrean 1-2 linguri, dupa gust
- patrunjel si arpagic tocat pentru a face 2 linguri fiecare
- toast melba sau felii de brioș prajit a servi
Metodă
-
Pasul 1
Pune macroul afumat, brânza, sucul de lămâie și coaja într-un robot de bucătărie și mixează până se omogenizează. Se amestecă ierburile și hreanul. Se da la rece până când este gata de servire.
Informatii nutritionale
- Kcals 299
- Gras 28.9g
- Saturate 13.2g
- Carbohidrați 0,6g
- Fibră 0,2g
- Proteină 9.1g
- Sare 1.11g
#Pate #macrou #afumat #lămâie #și #ierburi