Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pește alb la grătar cu capere și lămâie

Pește alb la grătar cu capere și lămâie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Puțin efort

Această rețetă de pește sănătos este atât sățioasă, cât și plină de aromă. Pește la grătar, orice pește alb este bun, cu un sos punchy de capere și lămâie face o masă rapidă și specială pentru unul.


Ingrediente

  • unt
  • pește alb fără piele 1 file
  • ulei de masline
  • șalotă 1, tocat fin
  • capere 1 lingură, clătită și scursă
  • lămâie 1, suc

Metodă

  • Pasul 1

    Ungeți un vas rezistent la cuptor și puneți peștele în centru. Se toarnă peste puțin ulei de măsline și se adaugă un nod mare de unt, apoi se presară peste eșalotă și capere și mult piper negru.

  • Pasul 2

    Prăjiți timp de 4 minute sau până când peștele este fiert, apoi turnați peste zeama de lămâie. Se serveste cu cartofi fierti si o salata de rucola.

Informatii nutritionale

  • Kcals 250
  • Gras 12.6g
  • Carbohidrați 1.1g
  • Fibră 0,7g
  • Proteină 32.7g
  • Sare 1g
#Pește #alb #grătar #capere #și #lămâie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *