Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pește chilli susan

Pește chilli susan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Rețetă rapidă de pește în stil japonez pentru doi. Pește condimentat cu ardei iute. Flash prajit in tigaie apoi servit cu salata de morcovi, castraveti si ghimbir.


Ingrediente

  • morcov 1 decojit
  • castravete 1 mic, decojit
  • ghimbir bucată de 1 cm, decojită
  • mirin 1 lingura
  • sos de soia 2 lingurite
  • file de pește alb fără piele 2, aproximativ 100 g fiecare
  • shichimi togarashi (amestec japonez de șapte condimente) 1 lingura
  • ulei

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați morcovul, castraveții și ghimbirul în bețe de chibrit și puneți-le într-un castron. Adăugați mirinul și sosul de soia.

  • Pasul 2

    Stropiți peștele cu shichimi togarashi, apăsând-o în carne și asezonați. Se incinge putin ulei intr-o tigaie. Cand este foarte fierbinte se prajeste pestele pe fiecare parte 2 minute sau pana este fiert. Servește peștele cu o grămadă de salată și niște orez sau tăiței.

Informatii nutritionale

  • Kcals 187
  • Gras 7g
  • Carbohidrați 9.5g
  • Fibră 2.5g
  • Proteină 19.7g
  • Sare 1.1g
#Pește #chilli #susan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *