Skip to content

Tipul bucătăriei:

2332

Pește cu lămâie și sos de roșii

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Acest fel de mâncare de pește cu aspect inteligent este rapid și ușor, dar oferă în ceea ce privește aromă. Serviți cu o salată verde sau cu cartofi noi pentru o masă simplă la mijlocul săptămânii.


Ingrediente

  • usturoi 1 cuișoare, tocat
  • ulei de masline pentru prăjit
  • roșii feliate tavă de 400 g
  • busuioc o mână, tocată
  • spanac 1 pungă, aproximativ 100 g
  • file de pește alb 2 dintr-o sursă durabilă, fără piele
  • lămâie ½, feliat

Metodă

  • Pasul 1

    Pune usturoiul într-o cratiță cu 1 linguriță ulei de măsline și prăjește aproximativ 30 de secunde până se parfumează. Adăugați roșiile și barbotați puternic pentru a se îngroașa puțin, asta ar trebui să dureze aproximativ 5 minute. Se amestecă busuiocul și spanacul și se asezonează. Răsturnați într-o tavă de cuptor căptușită de mică adâncime, așezați fileurile deasupra și puneți câteva felii de lămâie pe fiecare file. Condimentați bine, apoi grătar timp de 4-5 minute, sau până când peștele este opac și gătit. Serviți cu salată sau cartofi noi aburiți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 171
  • Carbohidrați 9.1g
  • Proteină 27.1g
  • Gras 3.2g
  • Saturate 0,5g
#Pește #lămâie #și #sos #roșii
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *