Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de plăcintă de pește de lux

Plăcinte de pește de lux cu topping de rösti

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această rețetă folosește pachetul de plăcintă cu pește de lux de la Skipper’s Choice, o afacere de livrare cu cutii de pește. De asemenea, puteți cumpăra file de eglefin, eglefin afumat și somon, le puteți tăia singur și amestecați în câțiva creveți


Încercați aceste plăcinte de pește de lux, apoi consultați și plăcinta noastră clasică cu pește, plăcintă sănătoasă, lasagne de plăcintă cu pește și mai multe rețete de plăcintă cu pește.

Ingrediente

  • Cartofi Desiree sau Estima 750g, curățat, dar pielea lăsată
  • praz 2, tăiate, spălate și feliate
  • unt 75 g
  • făină simplă 2 linguri
  • tot laptele 350 ml
  • pătrunjel cu frunze plate un buchet mic, tocat
  • amestec de plăcintă de pește de lux 1 pachet, pește tăiat în bucăți
  • creveți cruzi decojiți 200 g

Metodă

  • Pasul 1

    Puneti cartofii intr-o cratita cu apa rece si adaugati 1 lingura de sare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 12 minute. Scurgeți complet apoi răsturnați înapoi în tigaie. Acoperiți cu un prosop și capacul tigaii și lăsați să se răcească complet.

  • Pasul 2

    Se incinge cuptorul la 190C/ventilator 170C/gaz 5. Se caleste prazul usor in 50g de unt, pana se inmoaie cu adevarat. Se amestecă făina și se gătește, amestecând timp de 5 minute, până când miroase a prăjită. Acest lucru va scăpa de orice aromă de făină crudă. Amestecați treptat laptele până obțineți un sos gros și fierbeți timp de 2 minute. Asezoneaza bine. Se amestecă pătrunjelul, peștele și creveții, apoi se ia de pe foc. Împărțiți în 4 feluri de copt individuale.

  • Pasul 3

    Curățați cartofii de coajă, apoi dați grosier pe partea cea mai aspră a unei răzătoare. Topiți restul de unt și turnați peste cartofii rasi. Asezonați, apoi folosiți 2 furculițe pentru a arunca untul prin cartofi.

  • Pasul 4

    Puneți amestecul de rösti deasupra peștelui cât de ușor puteți (nu-l împachetați sau nu se va crocanta). Coaceți timp de 25-30 de minute, sau până când devine crocant și auriu deasupra.

Informatii nutritionale

  • Kcals 581
  • Gras 22.6g
  • Saturate 12.8g
  • Carbohidrați 45.6g
  • Zaharuri 7.5g
  • Fibră 6.5g
  • Proteină 45,5g
  • Sare 1.8g
.
#Plăcinte #pește #lux #topping #rösti
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *