Skip to content

Tipul bucătăriei:

1021

Pollac cu linte condimentată și cremă de coriandru

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Acest fel de mâncare mai delicios scoate în evidență tot ce este mai bun din polac: servit pe un pat de cușcuș cremos condimentat cu coriandru, turmeric și ardei iute. Mănâncă acoperit cu coriandru și spanac.


Ingrediente

  • polac 4 × 160 g fileuri fără piele
  • ulei de masline
  • linte Puy 200 g
  • foi de dafin 2
  • crema dubla 200 ml
  • coriandru o grămadă, tulpini păstrate
  • ardei iute roșu 1, tocat grosier
  • semințe de chimen 2 lingurite
  • seminte de coriandru 1 lingura
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate grosier
  • curcumă 1 lingura
  • spanac uns cu unt, a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Marinați polakul în 3 linguri de ulei de măsline și asezonați. Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Clătiți lintea și fierbeți cu foi de dafin și sare timp de 15-20 de minute până se înmoaie apoi scurgeți.

    Pune smântâna și 50 ml apă într-o tigaie mică cu tulpini de coriandru, ardei iute, semințe de chimen, semințe de coriandru, usturoi și turmeric la foc blând timp de 20 de minute.

    Se strecoară și se adaugă la linte.

  • Pasul 2

    Prăjiți polacul pe fiecare parte, apoi dați la cuptor timp de 5-6 minute până când este fiert. Se încălzește amestecul de linte și se adaugă coriandru tocat.

  • Pasul 3

    Pentru a servi, puneți lintea pe mijlocul farfurii, deasupra cu niște spanac și apoi peștele.

Informatii nutritionale

  • Kcals 755
  • Carbohidrați 29.5g
  • Proteină 44g
  • Gras 52.1g
  • Sare 1.1g
  • Saturate 23.5g
  • Fibră 7.2g
#Pollac #linte #condimentată #și #cremă #coriandru
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *