Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Torturi de pește

Prăjituri de eglefin fumat și ceapă de primăvară cu sos dijon

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Aceste prăjituri cu eglefin de ceapă de primăvară nu sunt doar foarte simple de făcut, dar sunt și pline de aromă și sunt o masă excelentă în săptămâna scăzută în calorii. Serviți cu spanac ofilit sau cu legume verzi la alegere


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • tot laptele 250ml
  • ceapa verde 6, tocat, inclusiv bucățile verzi
  • eglefin afumat 500g
  • cartofi făinoși 600g, decojite și tăiate în bucăți mari
  • pui de spanac 500g
  • unt
  • ulei pentru prăjire
  • crema dubla 200 ml
  • mustar Dijon 2 linguri
  • arpagic o mână, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți laptele, 250 ml de apă și ceapa de primăvară într-o tigaie largă, de mică adâncime, cu capac. Când vine vorba de fierbere, adăugați peștele, opriți focul, acoperiți și lăsați 5 minute.

  • Pasul 2

    Scoateți peștele și ceapa cu o lingură cu fante, apoi aruncați peștele într-un castron, aruncând orice piele și os și adăugați ceapa (păstrați lichidul braconaj).

  • Pasul 3

    Puneți cartofii într-o tigaie cu apă rece, sărată. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 10-15 minute până se înmoaie. Se scurge bine, se întoarce înapoi în tigaie și se amestecă.

  • Pasul 4

    Se lasă până se răcește, apoi se amestecă peștele și ceapa și se condimentează. Se formează în 8 prăjituri și se răcește timp de 20 de minute.

  • Pasul 5

    Spălați spanacul, apoi agitați-l uscat și adăugați la o tigaie mare, fierbinte, cu un buton de unt. Se amestecă până când se ofilesc (puteți reîncălzi chiar înainte de servire).

  • Pasul 6

    Încălziți puțin ulei într-o tigaie antiaderentă, apoi gătiți prăjiturile timp de 4-5 minute de fiecare parte, până când sunt aurii și încălzite.

  • Pasul 7

    Se încălzește smântâna și se amestecă în muștar și se adaugă un strop de lichid braconaj. Se amestecă arpagicul și se condimentează.

Informatii nutritionale

  • Kcals 541
  • Gras 31.7g
  • Saturează 18.2g
  • Carbohidrați 28.1g
  • Zaharuri 3.8g
  • Fibră 4.2g
  • Proteină 33.6g
  • Sare 2.4g
.
#Prăjituri #eglefin #fumat #și #ceapă #primăvară #sos #dijon
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *