Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de prajituri de ton cu patrunjel si salata de capere

Prajituri de ton cu patrunjel si salata de capere

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Cele mai bune prăjituri de pește sunt un echilibru bun de cartofi și pește. Această rețetă de ton are proporția corectă. Salata de pătrunjel și capere are și o aromă.


Încercați aceste prăjituri cu ton, apoi consultați împachetările noastre cu ton, salata niçoise, salata de paste cu ton și mai multe rețete cu ton.

Ingrediente

  • cartofi făinoase 300 g, decojite și tăiate cubulețe
  • unt 50 g
  • ton 1 tavă de 185 g, scursă și fulgi
  • ceapa verde 6, tocate fin
  • otet de vin rosu 2 lingurite
  • ulei de masline
  • pătrunjel un buchet mic, frunze culese
  • castravete ¼, tăiat cubulețe
  • capere 1-2 linguri, scurse
  • făină 1 lingura pentru praf
  • lămâie ½, tăiat în felii

Metodă

  • Pasul 1

    Fierbeți sau fierbeți cartofii la abur până se înmoaie, apoi scurgeți și pasați cu jumătate din unt și puțin condimente. Se lasa la racit. Se amestecă cu tonul și ¾ din ceapa primăvară. Formați 4 prăjituri și lăsați-le la rece timp de 20 de minute sau până când sunteți gata de gătit.

  • Pasul 2

    Bateți oțetul cu 1 lingură ulei de măsline. Se amesteca cu patrunjelul, castravetele, caperele si restul de ceapa primavara.

  • Pasul 3

    Pudrați ușor prăjiturile de pește în făină, apoi prăjiți-le în restul de unt, într-o tigaie antiaderentă, până devin crocante și aurii la exterior.

  • Pasul 4

    Serviți prăjiturile de pește cu salata și felii de lămâie în lateral.

Informatii nutritionale

  • Kcals 534
  • Gras 32.7g
  • Carbohidrați 34.3g
  • Fibră 4.9g
  • Proteină 23.2g
  • Sare 1.2g
#Prajituri #ton #patrunjel #salata #capere
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *