Tipul bucătăriei:
Prajituri indiene cu somon
- serveste 2
- Puțin efort
Aceste prăjituri de pește sunt pline de răsuciri ale papilelor gustative. Pasta de cartofi dulci și curry adaugă o diferență aromată unei rețete clasice.
Ingrediente
- cartof dulce mare 1, curățată și tăiată cubulețe
- pasta de curry 1 lingura
- conserva de somon 180 g
- firimituri de pâine mână mare
- coriandru 2 pumni, tocate
- iaurt natural 4 linguri
- ulei de masline
- spanac 100 g
- unt 1 lingura
Metodă
-
Pasul 1
Cartofii dulci se fierb la abur până se înmoaie, apoi se pasează cu pastă de curry. fulgi în conserva de somon și adaugă la cartof cu o mână mare de pesmet și o mână de coriandru tocat. Formați 4 prăjituri și lăsați-le la rece timp de 10 minute. Amesteca iaurtul natural si o mana de coriandru tocat si asezoneaza.
-
Pasul 2
Încinge puțin ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă și prăjește prăjiturile timp de 3 minute pe fiecare parte, până devin aurii și se încălzesc. Între timp, ofilește spanacul în puțin unt într-o tigaie și asezonează. Împărțiți în 2 farfurii, puneți 2 prăjituri fiecare deasupra și serviți cu iaurt.