Skip to content

Tipul bucătăriei:

8067

Prajituri indiene cu somon

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Aceste prăjituri de pește sunt pline de răsuciri ale papilelor gustative. Pasta de cartofi dulci și curry adaugă o diferență aromată unei rețete clasice.


Ingrediente

  • cartof dulce mare 1, curățată și tăiată cubulețe
  • pasta de curry 1 lingura
  • conserva de somon 180 g
  • firimituri de pâine mână mare
  • coriandru 2 pumni, tocate
  • iaurt natural 4 linguri
  • ulei de masline
  • spanac 100 g
  • unt 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Cartofii dulci se fierb la abur până se înmoaie, apoi se pasează cu pastă de curry. fulgi în conserva de somon și adaugă la cartof cu o mână mare de pesmet și o mână de coriandru tocat. Formați 4 prăjituri și lăsați-le la rece timp de 10 minute. Amesteca iaurtul natural si o mana de coriandru tocat si asezoneaza.

  • Pasul 2

    Încinge puțin ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă și prăjește prăjiturile timp de 3 minute pe fiecare parte, până devin aurii și se încălzesc. Între timp, ofilește spanacul în puțin unt într-o tigaie și asezonează. Împărțiți în 2 farfurii, puneți 2 prăjituri fiecare deasupra și serviți cu iaurt.

#Prajituri #indiene #somon
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *