Tipul bucătăriei:
Quiche fără crustă de somon afumat la cald și broccoli
- serveste 4
- Uşor
Acest quiche cu somon și broccoli afumat la cald fără crustă este gata în mai puțin de o oră și cu sub 300 de calorii – perfect pentru dieta 5:2
Încercați această quiche fără crustă cu somon afumat la cald și broccoli și apoi verificați quiche-ul nostru cu brânză și ceapă, quiche lorraine și vol-au-vents cu somon afumat la cald.
Ingrediente
- broccoli cu tulpina lungă 100 g
- ouă 4, bătut
- lapte 50 ml
- quarc fără grăsimi 4 linguri
- somon afumat la cald fără piele 2 fileuri, fulgi
- arpagic sau mărar o grămadă, tăiată
- spray cu ulei de măsline
- salată verde a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 190C/ventilator 170C/gaz 5. Se fierbe broccoli timp de 2 minute în apă clocotită cu sare, se scurge și se toacă grosier. Se usucă cu hârtie de bucătărie.
-
Pasul 2
Bateți ouăle, laptele, quarcul și asezonați. Încorporați somonul, broccoli și arpagicul. Pulverizati o tava de tarta de 20 cm cu ulei si turnati amestecul. Coaceți 25-30 de minute până când quiche-ul devine auriu și se întărește, cu o ușoară clătinare. Se serveste cu o salata verde.
Informatii nutritionale
- Kcals 255
- Gras 12g
- Saturate 3.1g
- Carbohidrați 3.8g
- Fibră 0,9g
- Proteină 32.5g
- Sare 1.9g