Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Remoulade de guli-rave

Remouladă de guli-rave și țelină

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Atenție la guli-rabe în cutii de legume și legume – arată ca un nap verde pal și este membru al familiei de varză. Face o remouladă fantastică, care se face de obicei cu țelină, dar funcționează de minune aici cu această combinație de țelină și guli-rabe și se potrivește deosebit de bine cu somonul afumat.


Ingrediente

  • gulie 1-2 bulbi, aproximativ 600g in total
  • zahăr tos auriu 2 linguri
  • otet de vin alb 3 linguri
  • bete de telina 4, mărunțit
  • maioneză 1½ lingură, de bună calitate
  • mustar Dijon ½ linguriță
  • mustar integral ½ linguriță
  • pătrunjel ½ lingurita, tocata marunt
  • mărar ½ lingurita, tocata
  • somon afumat 4 felii generoase, de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Îndepărtați toate frunzele exterioare și bucățile cu aspect dur din bulbul de guli-rabe. Tăiați felii subțiri pe o mandolină apoi tăiați în bețișoare de chibrit. Se amestecă zahărul și oțetul într-un castron mare, apoi se adaugă țelina și guli-rabe. Se acopera si se lasa la marinat 20 de minute. Scurgeți bine.

  • Pasul 2

    Se amestecă maioneza cu atât muștarul și se aruncă prin legume, folosind doar cât să le lege. Se amestecă ierburile tocate și se condimentează. Pentru a servi, puneți o cantitate generoasă de remouladă pe o farfurie și acoperiți cu somon afumat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 194
  • Carbohidrați 14g
  • Proteină 18.1g
  • Gras 7.7g
  • Sare 3.11g
  • Fibră 3.8g
#Remouladă #gulirave #și #țelină
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *