Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de risotto cu somon afumat la cald cu mărar

Risotto cu somon

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Nu trebuie să petreci ore întregi gătind pentru a face ceva delicios. Acest risotto cu somon afumat fierbinte, mărar și lămâie este plin de arome ușoare și proaspete și este gata în doar 30 de minute – perfect pentru o masă la mijlocul săptămânii


Încercați acest risotto ușor de somon, apoi consultați mai multe rețete de risotto, cum ar fi risotto-ul nostru clasic cu fructe de mare.

Ingrediente

  • unt
  • ceapă 1, tocat fin
  • orez risotto 150 g
  • vin alb pahar mic, aproximativ 125 ml
  • stoc de legume 1 litru încălzit și fiert
  • lămâie 1, suc și zestă
  • mărar o mână, tocată
  • file de somon afumat la cald 150 g, fulgi

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți un buton de unt într-o tigaie mare, puțin adâncă. Gatiti ceapa pana se inmoaie, apoi adaugati orezul si amestecati pentru a se acoperi. puneți vinul și barbotați până se absoarbe, apoi adăugați treptat bulionul amestecând până când orezul este doar fraged. Adăugați lămâia, amestecați somonul și mararul și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 544
  • Gras 18.4g
  • Carbohidrați 69.3g
  • Fibră 2.6g
  • Proteină 24.6g
  • Sare 7.2g
#Risotto #somon
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *