Tipul bucătăriei:
Risotto cu somon
- serveste 2
- Uşor
Nu trebuie să petreci ore întregi gătind pentru a face ceva delicios. Acest risotto cu somon afumat fierbinte, mărar și lămâie este plin de arome ușoare și proaspete și este gata în doar 30 de minute – perfect pentru o masă la mijlocul săptămânii
Încercați acest risotto ușor de somon, apoi consultați mai multe rețete de risotto, cum ar fi risotto-ul nostru clasic cu fructe de mare.
Ingrediente
- unt
- ceapă 1, tocat fin
- orez risotto 150 g
- vin alb pahar mic, aproximativ 125 ml
- stoc de legume 1 litru încălzit și fiert
- lămâie 1, suc și zestă
- mărar o mână, tocată
- file de somon afumat la cald 150 g, fulgi
Metodă
-
Pasul 1
Topiți un buton de unt într-o tigaie mare, puțin adâncă. Gatiti ceapa pana se inmoaie, apoi adaugati orezul si amestecati pentru a se acoperi. puneți vinul și barbotați până se absoarbe, apoi adăugați treptat bulionul amestecând până când orezul este doar fraged. Adăugați lămâia, amestecați somonul și mararul și serviți.
Informatii nutritionale
- Kcals 544
- Gras 18.4g
- Carbohidrați 69.3g
- Fibră 2.6g
- Proteină 24.6g
- Sare 7.2g