Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta rulada de homar

Rulada clasică de homar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 3
  • Uşor

Avem americanii să le mulțumească pentru rulourile de homar. Rulourile noastre preferate sunt la Fraq’s Loster Shack și Hawksmoor, dar acum că Ocado vinde cozi de homar congelate, sunt foarte ușor de făcut ca acasă. Alte supermarketuri vând homari mai mici, canadieni, pe care îi puteți folosi și în această rețetă.


Încercați rețeta noastră de rulada de homar, apoi verificați-o termidor de homar, macaroane cu homar, salata de homar și altele retete de homar.

Avem americanii să le mulțumească pentru rulourile de homar. Rulourile noastre preferate sunt la Fraq’s Loster Shack și Hawksmoor, dar acum că Ocado vinde cozi de homar congelate, sunt foarte ușor de făcut ca acasă. Alte supermarketuri vând homari mai mici, canadieni, pe care îi puteți folosi și în această rețetă.

Ingrediente

  • coadă de homar gătită sau homar canadian mic gătit 1
  • țelină 1/2 tulpină, tăiată mărunt
  • maioneză 1 lingura
  • suc de lămâie o strângere bună
  • arpagic 2 linguri de tăiat
  • rulouri moi sau hot dog 3, a servi
  • unt moale
  • romana sau mica bijuterie maruntit, a servi
  • cayenne un praf (optional)

Metodă

  • Pasul 1

    Extrageți carnea din homar și tăiați-o în bucăți mici. Se amestecă cu țelina, maiaua, lămâia și arpagicul și se condimentează bine.

  • Pasul 2

    Împărțiți chiflele în centru, dar nu până la capăt. Ungeți marginile exterioare ale rulourilor cu unt apoi prăjiți pe ambele părți într-o tigaie încinsă până devin aurii.

  • Pasul 3

    Umpleți rulourile cu puțină salată verde mărunțită și amestecul de homar și stropiți cu puțină cayenne, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 180
  • Gras 9.9g
  • Saturate 1.5g
  • Carbohidrați 0,3g
  • Fibră 0,1g
  • Proteină 22.3g
  • Sare 1g
#Rulada #clasică #homar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *