Tipul bucătăriei:
Rulouri de crab și avocado
- face 8
- Uşor
O versiune mai rapidă și mai economică a unui rulou clasic de homar. Avocado face umplutura să meargă mai departe … inteligent, nu?
Ingrediente
- maioneză 2 linguri
- țelină 1 băț, tăiat cubulețe
- lămâie ½, suc
- tarhon tocat pentru a face 1 lingură
- carne de crab albă 100g
- avocado 1, cubulete
- mini rulouri submarine sau brioche 8
- unt înmuiat
- cress de salată 1 punnet
- piper roșu o ciupitura
Metodă
-
Pasul 1
Puneți maioneza, țelina, sucul de lămâie și tarhon într-un castron, condimentați și amestecați bine. Împingeți crabul și avocado.
-
Pasul 2
Împărțiți rulourile vertical pe mijloc (dar nu complet) și întindeți cu untul. Se prăjește cu untul în jos într-o tigaie la foc mediu până devine auriu. Se răcește puțin.
-
Pasul 3
Umpleți cu amestecul de crab și niște cress, apoi terminați cu un vârf de piper Cayenne.
Informatii nutritionale
- Kcals 223
- Gras 15.7g
- Saturează 4.4g
- Carbohidrați 13.7g
- Zaharuri 1g
- Fibră 1.5g
- Proteină 5.9g
- Sare 0,6g
#Rulouri #crab #și #avocado