Skip to content

Tipul bucătăriei:

O selecție de rulouri mici umplute cu carne de crab și avocado verde

Rulouri de crab și avocado

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 8
  • Uşor

O versiune mai rapidă și mai economică a unui rulou clasic de homar. Avocado face umplutura să meargă mai departe … inteligent, nu?


Ingrediente

  • maioneză 2 linguri
  • țelină 1 băț, tăiat cubulețe
  • lămâie ½, suc
  • tarhon tocat pentru a face 1 lingură
  • carne de crab albă 100g
  • avocado 1, cubulete
  • mini rulouri submarine sau brioche 8
  • unt înmuiat
  • cress de salată 1 punnet
  • piper roșu o ciupitura

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți maioneza, țelina, sucul de lămâie și tarhon într-un castron, condimentați și amestecați bine. Împingeți crabul și avocado.

  • Pasul 2

    Împărțiți rulourile vertical pe mijloc (dar nu complet) și întindeți cu untul. Se prăjește cu untul în jos într-o tigaie la foc mediu până devine auriu. Se răcește puțin.

  • Pasul 3

    Umpleți cu amestecul de crab și niște cress, apoi terminați cu un vârf de piper Cayenne.

Informatii nutritionale

  • Kcals 223
  • Gras 15.7g
  • Saturează 4.4g
  • Carbohidrați 13.7g
  • Zaharuri 1g
  • Fibră 1.5g
  • Proteină 5.9g
  • Sare 0,6g
.
#Rulouri #crab #și #avocado
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *