Tipul bucătăriei:

Rulouri de raci
- face 8
- Uşor
Aceasta folosește un amestec de sos clasic de cocktail Marie Rose și un pansament picant de remouladă sud-american. Folosiți creveți mici, dulci, dacă nu puteți obține rac
Încercați sandvișul nostru de raci, apoi verificați rulourile de homar.
Ingrediente
- rulouri mici cu degetele brioșe 8
- unt înmuiat pentru răspândire
- năsturel 2 pumni de frunze
- cozi de raci gătite și decojite 200g
SOS DE COCKTAIL REMOULADE
- crema de hrean 1 lingură
- mustar Dijon 1 lingură
- ketchup de roșii ½ lingură
- maioneză 3 linguri
- boia (nu se afuma) ½ linguriță
- Tabasco câteva liniuțe
- țelină ½ un băț, tăiat cubulețe
- ceapa verde 2, tocat mărunt
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă primele șase ingrediente de remoulade, apoi se condimentează foarte bine și se amestecă țelina și ceapa de primăvară.
-
Pasul 2
Ungeți ușor chiflele de brioșă, apoi prăjiți-le cu fața în jos într-o tigaie fierbinte până devin aurii și crocante. Rece.
-
Pasul 3
Se amestecă racul în sos. Îngrămădiți niște nasturi în fiecare chiflă, apoi puneți lingura peste raci, adăugați un praf suplimentar de boia și mâncați imediat.
Informatii nutritionale
- Kcals 324
- Gras 22.8g
- Saturează 8.3g
- Carbohidrați 19.8g
- Zaharuri 5.5g
- Fibră 1.1g
- Proteină 9.4g
- Sare 1g