Tipul bucătăriei:

Rulouri pentru cocktailuri de raci

Rulouri de raci

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • face 8
  • Uşor

Aceasta folosește un amestec de sos clasic de cocktail Marie Rose și un pansament picant de remouladă sud-american. Folosiți creveți mici, dulci, dacă nu puteți obține rac


Încercați sandvișul nostru de raci, apoi verificați rulourile de homar.

Ingrediente

  • rulouri mici cu degetele brioșe 8
  • unt înmuiat pentru răspândire
  • năsturel 2 pumni de frunze
  • cozi de raci gătite și decojite 200g

SOS DE COCKTAIL REMOULADE

  • crema de hrean 1 lingură
  • mustar Dijon 1 lingură
  • ketchup de roșii ½ lingură
  • maioneză 3 linguri
  • boia (nu se afuma) ½ linguriță
  • Tabasco câteva liniuțe
  • țelină ½ un băț, tăiat cubulețe
  • ceapa verde 2, tocat mărunt

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă primele șase ingrediente de remoulade, apoi se condimentează foarte bine și se amestecă țelina și ceapa de primăvară.

  • Pasul 2

    Ungeți ușor chiflele de brioșă, apoi prăjiți-le cu fața în jos într-o tigaie fierbinte până devin aurii și crocante. Rece.

  • Pasul 3

    Se amestecă racul în sos. Îngrămădiți niște nasturi în fiecare chiflă, apoi puneți lingura peste raci, adăugați un praf suplimentar de boia și mâncați imediat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 324
  • Gras 22.8g
  • Saturează 8.3g
  • Carbohidrați 19.8g
  • Zaharuri 5.5g
  • Fibră 1.1g
  • Proteină 9.4g
  • Sare 1g
.
#Rulouri #raci
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast