Tipul bucătăriei:
Rulouri de vară cu creveți și varză roșie cu sos de scufundare în unt de caju
- servește 3
- Uşor
Verificați aceste rulouri de vară proaspete de creveți și varză roșie cu sos de scufundare din unt de caju de casă. Aceste chifle de vară sunt ambalate cu ierburi și legume crocante, o masă de vară excelentă
Încercați aceste chifle de creveți și varză roșie, apoi verificați clasicul nostru varza rosie, varză roșie murată, varză roșie cu aragaz lent și altele Rețete de varză roșie de Crăciun.
Ingrediente
- taitei de vermicele de orez 1 cuib, 50g
- varza rosie 250g, mărunțit subțire
- morcov 1, mărunțită
- sos de pește 1 lingură
- lămâie verde 1, suc
- ambalaje pentru role de primăvară (hârtie de orez) 9
- creveți jumbo coajați 150g
- frunze de menta dintr-o grămadă mare
- coriandru dintr-o grămadă
SOS PENTRU DIPPING
- unt de caju 2 linguri
- sos de soia 1 lingură
- ardei iute roșu 1, tocat mărunt
Metodă
-
Pasul 1
Puneți tăiței de orez într-un vas, turnați peste un ibric cu apă clocotită și lăsați-l 5 minute.
-
Pasul 2
Scurgeți-l într-o strecurătoare și treceți sub un robinet rece până se răcește.
-
Pasul 3
Într-un castron separat, amestecați varza roșie și morcovul și aruncați cu sosul de pește și 1 lingură de suc de lămâie.
-
Pasul 4
Pentru a face sosul, bateți untul de caju, sucul de lămâie rămas, soia și ardeiul iute cu 4-5 linguri de apă fierbinte.
-
Pasul 5
Scufundați o folie de hârtie de orez în apă fierbinte până se înmoaie, apoi umpleți cu legume, tăiței de orez, câțiva creveți și câteva ierburi într-o linie orizontală 1/ 3 din drumul până la ambalaj.
-
Pasul 6
Îndoiți partea de jos, apoi fiecare parte și rotiți astfel încât umplutura să fie închisă. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura.
-
Pasul 7
Se servește cu sos.
Informatii nutritionale
- Kcals 312
- Gras 6.1g
- Saturează 1.2g
- Carbohidrați 46.7g
- Zaharuri 6.3g
- Fibră 4.4g
- Proteină 15.2g
- Sare 3.3g