Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

25422

Salată de crab, castraveți și grapefruit

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această rețetă de salată de crab, castraveți și grapefruit este plină de arome proaspete și gustoase și este un aperitiv sau principal excelent. În plus, are un conținut scăzut de calorii și fără gluten


Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…

*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor industriei

Ingrediente

  • grapefruit alb 2
  • avocado copt 1 mare, împietrit și tăiat în bucăți
  • castravete 1/2, fără semințe și feliate
  • ulei de măsline extra virgin
  • zer 75 ml
  • zahăr tos auriu o ciupitura
  • salata de miei 2 pumni
  • carne albă de crab 100 g

Metodă

  • Pasul 1

    Deasupra și coada unuia dintre grapefruit, apoi folosește un cuțit mic zimțat pentru a tăia lungimi de coajă și mieză de sus în jos. Odată ce rămâi cu un glob îngrijit de grapefruit, tăiați între miez pentru a face segmente individuale, apoi înjumătățiți.

  • Pasul 2

    Pune avocado într-un castron. Al doilea grapefruit se taie in jumatate si se stoarce peste sucul de la una dintre jumatati. Adăugați în bol segmentele de castraveți și grapefruit.

  • Pasul 3

    Stoarceți sucul din a doua jumătate de grapefruit într-un castron separat cu 1 lingură ulei de măsline, lapte și zahăr. Se condimentează cu puțină sare și se bate pentru a face un dressing.

  • Pasul 4

    Împărțiți salata de miei în farfurii. Adăugați amestecul de avocado și grapefruit, apoi crabul. Turnați dressingul pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 210
  • Gras 13.1g
  • Saturate 2.5g
  • Carbohidrați 9.9g
  • Zaharuri 7.6g
  • Fibră 5.8g
  • Proteină 9.8g
  • Sare 0,3g
.
#Salată #crab #castraveți #și #grapefruit
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *