Skip to content

Tipul bucătăriei:

2617

Salată de macrou afumat, sfeclă și cartofi cu sos de smântână

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Cea mai bună masă pentru macrou afumat. Această rețetă sănătoasă este plină de pește gras, sfeclă roșie și creson bun pentru tine pentru o cină ușoară și rapidă la mijlocul săptămânii pentru doi.


Ingrediente

  • cartofi Charlotte 300 g, tăiate la jumătate pe lungime
  • smântână cu jumătate de grăsime 2-3 linguri
  • crema de hrean 1 lingura
  • mustar integral 1 lingura
  • pui de nasturel o mână bună
  • sfeclă roșie fiartă 3 mici, tăiate în bucăți
  • file de macrou afumat 2, jupuite
  • arpagic 2 linguri, tocate

Metodă

  • Pasul 1

    Fierbeți cartofii în apă clocotită cu sare până se înmoaie. Se scurge bine si se lasa putin la racit.

  • Pasul 2

    Se amestecă smântâna, hreanul și muștarul, apoi se condimentează și se amestecă jumătate cu cartofii. Îngrămădiți pe 2 farfurii cu niște nasturel și acoperiți cu sfeclă roșie. Adăugați bucăți de pește (aruncați orice oase), apoi stropiți peste restul de dressing și terminați cu arpagic.

Informatii nutritionale

  • Kcals 443
  • Carbohidrați 32.5g
  • Proteină 19.5g
  • Gras 26.4g
  • Sare 2g
  • Fibră 4.4g
#Salată #macrou #afumat #sfeclă #și #cartofi #sos #smântână
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *