Skip to content

Tipul bucătăriei:

3431

Salată de macrou afumat și sfeclă prăjită

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Macroul și sfecla roșie se potrivesc perfect între ele și aceasta este o modalitate foarte rapidă și ușoară de a le asocia. Aroma piperată a cresonului și kick-ul de hrean te vor face să uiți că ești virtuos.


Ingrediente

  • sfeclă roșie fiartă Pachet de 250 g, sferturi
  • ulei de masline
  • hrean 1 lingura (proaspat rasa sau crema)
  • iaurt natural cu conținut scăzut de grăsimi 2 linguri
  • mustar Dijon 1 lingura
  • mărar tocat pentru a face 1 lingura
  • lămâie ½, suc
  • nasturel 100 g
  • macrou afumat cu piper pachet de 280 g

Metodă

  • Pasul 1

    Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se amestecă sferturile de sfeclă roșie cu 1 linguriță de ulei, se condimentează, se răstoarnă pe o tavă de copt și se prăjesc timp de 20 de minute. Se lasa putin la racit. Se amestecă hreanul, iaurtul natural, Dijon și jumătate de mărar și se asezonează. Adăugați puțin suc de lămâie pentru a slăbi. Împărțiți cresonul în 4 farfurii, spargeți macroul afumat și presărați deasupra felii de sfeclă roșie. Stropiți peste dressing și mărar rămas pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 310
  • Carbohidrați 7.8g
  • Proteină 16.7g
  • Gras 23.1g
  • Sare 1.7g
  • Saturate 4.7g
  • Fibră 2.4g
#Salată #macrou #afumat #și #sfeclă #prăjită
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *